Waarom kiezen voor Niko Home Control?

Basis

Van bij de basis heb je al meer mogelijkheden dan met een traditionele elektrische installatie. Met Niko Home Control kies je voor eenvoudige, intuïtieve en altijd wijzigbare bedieningen via drukknoppen met duidelijke functiesymbolen. Ze kunnen voorkeuren instellen en zelfs sferen, benamingen en tijdsautomatiseringen toevoegen of wijzigen.

Geschakelde stopcontacten, een alles-uittoets om met één druk op de knop de verlichting en geschakelde

stopcontacten uit te schakelen en geprogrammeerde knoppen die lichten klokgestuurd aan- of uitschakelen

geven meer controle. Aanwezigheidssimulatie en een paniektoets verhogen het veiligheidsgevoel. Met je

smartphone en tablet heb je altijd en overal controle over uw woning, van overal ter wereld.

Meer comfort

Niko Home Control bedien je niet alleen met knoppen, je smartphone of tablet, maar ook met een centraal touchscreen aan de muur. Met dimmers, bewegingsmelders en sfeerbediening gaan je klanten voluit voor bedieningsgemak. Voor elke activiteit stellen ze de juiste sfeer in, die ze achteraf met één druk op de knop kiezen. Automatisch gestuurde verlichting buiten, in het toilet, de bergruimte en de dressing geeft meer comfort én bespaart energie.

Veilig wonen

Als Niko Home Control detecteert dat er iets niet klopt of dat een functie gebruikt wordt, krijg je een waarschuwingsmeldingen op je smartphone. De rolluiken gaan omhoog als rookdetectors brand opmerken en de verlichting gaat automatisch branden van zodra het donker wordt of wanneer er beweging

is. Koppeling aan een alarmsysteem doet bij ongewenst bezoek de verlichting branden. Met de paniektoets schakelen je in één keer alle lichten aan. Als je niet thuis bent, bedient de aanwezigheidssimulatie ’s avonds en ’s morgens automatisch de lichten en de rolluiken. En dankzij de videofoon aan de voordeur controleren je op je touchscreen, tablet of smartphone wie er aanbelt. Je kunt altijd met je bezoeker praten en hem zelfs binnenlaten, waar je op dat moment ook bent.

Dankzij zoneverwarming verwarm je elke kamer apart op verschillende momenten en temperaturen. Slimme ventilatie reageert op aanwezigheid en de lichten in de kamer. Rolluiken, gordijnen en zonwering worden automatisch gestuurd. Via het touchscreen, je tablet of smartphone of een apart

ecodisplay volg je je energieverbruik en de energieproductie van je zonnepanelen op. Niko Home Control II stuurt ook systemen van partners automatisch aan: ventilatie van Renson, ramen van Reynaers, dakramen en rolluiken van Velux. Ook kunt u uw SONOS of Bose luidsprekers mee laten integreren in uw woning. 

Slim verwarmen, slim ventileren

Kort samengevat:

Niko Home Control =

  • Comfort
  • Bediengemak
  • Modulariteit en uitbreidbaarheid
  • Duurzaam
  • Budgetvriendelijk
  • Energiebesparend
  • Integreerbaar met andere systemen (verwarming, koeling, zonnewering, audio, elektrische ramen,...)
  • Eenvoudig aan te passen
  • Ruime keuze in designs
  • ....


E.I.C. zorgt voor een perfecte plaatsing en uitstekende service na installatie.


Overtuigd?! Contacteer me.